Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

U bent van plan om een geërfd huis te verkopen, maar waar moet u dat nu doen en wie geeft u het beste bod? Wij raden het u dan sterk aan om eens te kijken naar de mogelijkheden van CVB Vastgoed. Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring binnen de markt waarin wij actief zijn. Tevens kunt u bij ons risicoloos en snel uw woning of geërfd huis verkopen en nu ook nog tegen het beste bod op de markt. Tevens kopen wij meerdere soorten onroerend op. U kunt hierbij denken aan onder andere:

  • Appartementen;
  • Garageboxen;
  • Beleggingspand.

Dit is slechts een kleine greep uit de diverse soorten panden die wij voor u kunnen opkopen. Wanneer u meer wilt weten over de diensten die wij u aan kunnen bieden, raden wij het aan om snel contact met ons op te nemen.

Van plan een geërfd huis te verkopen en wat doet u nu?

Wij snappen het goed dat u niet precies weet wat u moet doen wanneer u een huis geërfd heeft. Het kan voorkomen dat u ervoor kiest om er zelf in te gaan wonen, maar vaak wordt het gewoon in de verkoop gezet. Dat is aan de ene kant vervelend, want het geld wat zich hiermee moeit zit tussen de muren van de woning. Gelukkig kunt u er ook voor kiezen om snel uw geërfd huis te verkopen aan een gespecialiseerd bedrijf zoals CBV Vastgoed.

Meer weten over de mogelijkheden?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij het opkopen van een geërfd huis, neem nu nog contact met ons op en wat wij vertellen u over de specificaties. Wij vertellen u graag over de mogelijkheden en kunnen ervoor zorgen dat er na een bezichtiging al na 2 werkdagen een bod voor het huis klaarligt. Wij hopen u dan ook eens snel te mogen spreken.

Waarom kiest u voor CVB Vastgoed?

  • Snel geregeld
  • Geen stress
  • Betrokken benadering
  • Ons bod is uw netto bedrag

Bekijk wat wij nog meer te bieden hebben:

[link aantal="3"]

Een betrouwbare en snelle verkoop van uw huis, zonder stress en onzekerheid. Dat regelt CVB Vastgoed.

Neem vrijblijvend contact op voor het beste bod op uw onroerend goed.

Graag terug gebeld worden voor meer informatie?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.