Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Een gedegen en betrouwbare huizen opkoper gezocht? Dan moet u eens kijken naar de mogelijkheden van CVB Vastgoed. Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring als woning opkopers. Dit gecombineerd met onze transparante, betrouwbare en voordelige manier van werken, maakt ons tot uw betrouwbare partner. Wij geven u een eerlijk advies over de prijs en daarnaast bent u bij ons verzekerd van het beste bod op uw onroerend goed. Meer weten over ons als huizenopkopers. Neem dan snel contact met ons op!

Hoe werkt een betrouwbare huizen opkoper?

Wanneer u in zee gaat met ons als woning opkopers of huizenopkopers bent u naast een eerlijk en deskundige dienst ook verzekerd van een snelle afhandeling met betrekking tot de verkoop van uw huis. Wij werken na het bezichtigen van uw woning gemakkelijk via 3 stappen.

 1. Wij brengen een netto bod uit op uw woning: Nadat wij vrijblijvend en kosteloos uw woning hebben bezichtigd brengen wij binnen 2 dagen een bod uit als huizen opkoper. Het bod dat wij uitbrengen is dan ook het uiteindelijke nettobedrag dat u krijgt. Dit komt doordat wij alle verkoopkosten en bijkomende kosten voor rekening nemen.
 2. Kosteloos papierwerk: Wanneer we overeenstemming hebben bereikt over de opleverdatum volgt de administratieve oplevering bij de notaris.
 3. Uw huis verkopen: Na deze handelingen heeft u uw woning verkocht aan huizenverkopers. U ontvangt ons bod in een nettobedrag, hiermee bent u een heleboel zorgen armer en een fijn bedrag rijker.

Zodoende zijn wij uw betrouwbare huizen opkoper met een persoonlijke aanpak. Als huizenopkopers kopen wij echter ook diverse andere zaken op naast woningen. U kunt hierbij denken aan onder andere:

 • Garagebox;
 • Winkelpand;
 • Beleggingspand;
 • Ontwikkelingslocatie.

Wanneer u meer wilt weten over onze diensten als woning opkopers of huizenopkopers kunt u gemakkelijk contact met ons opnemen. Wij zijn u graag van dienst en vertellen u over de verschillende diensten die wij voor u kunnen verwezenlijken als huizen opkoper.

Waarom kiest u voor CVB Vastgoed?

 • Snel geregeld
 • Geen stress
 • Betrokken benadering
 • Ons bod is uw netto bedrag

Bekijk wat wij nog meer te bieden hebben:

[link aantal="3"]

Een betrouwbare en snelle verkoop van uw huis, zonder stress en onzekerheid. Dat regelt CVB Vastgoed.

Neem vrijblijvend contact op voor het beste bod op uw onroerend goed.

Graag terug gebeld worden voor meer informatie?

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.