Selecteer een pagina

Zorgeloze zekerheid

Het nieuwe huis vormt altijd de positieve kant van een verhuizing, terwijl het verkopen van het oude huis meestal juist tot veel stress leidt. Onze Regeling Verhuisgarantie biedt uitkomst speciaal voor de woningbezitter die op zoek is naar een nieuwe woning of deze al heeft gevonden. Binnen deze regeling verkoopt u uw huidige woning op het moment dat het u uitkomt voor een afgesproken prijs. Dat biedt onder andere de zekerheid om met een gegarandeerd budget op zoek te gaan naar een nieuw droomhuis zonder zorgen over dubbele woonlasten en hoge verkoopkosten.

Géén verkoopverplichting

Onze verkoopgarantie is voor u uitdrukkelijk géén verkoopverplichting. Het is enkel een vrijbrief die u naar wens kunt verzilveren. Het staat u vrij een andere koper voor uw huis te vinden. Andersom verplicht dezelfde verkoopgarant CVB Vastgoed wel om uw woning over te nemen op het moment dat u gebruik wilt maken van de Regeling Verhuisgarant.

Garantiecertificaat

CVB Vastgoed verstrekt een officieel garantiecertificaat waarop de in onderling overleg overeengekomen prijs is vastgelegd voor een bepaalde periode. Gemiddeld bieden we 85% van de getaxeerde waarde, en we gaan zeker niet lager dan 75% van de getaxeerde waarde. We gaan daarbij als vanzelfsprekend uit van het taxatierapport van een onafhankelijk taxateur. Het garantiebewijs met een eerlijke waardebepaling biedt u ruim de tijd en vooral de zekerheid en zorgeloosheid om als koper de woningmarkt op te gaan.

Verkoop uit noodzaak

De Regeling Verhuisgarant biedt ook de best mogelijke oplossing en verkoopprijs aan mensen die zich door omstandigheden genoodzaakt zien hun woning op zeer korte termijn te verkopen. Bijvoorbeeld als de woning al hopeloos lang te koop staat, dubbele woonlasten te zwaar worden, of bij een erfenis, echtscheiding of werkeloosheid. Ondanks de noodzaak wil iedereen natuurlijk een zo goed mogelijke prijs, maar vaak dreigt executieverkoop waarvan de gemiddelde opbrengst 63% van de marktwaarde is. Om dat te voorkomen bieden we twee opties: direct verkopen aan CVB Vastgoed waarbij u het afgesproken bedrag direct ontvangt, of verkopen met garantiecertificaat en winstdeling.

Een betrouwbare en snelle verkoop van uw huis, zonder stress en onzekerheid. Dat regelt CVB Vastgoed.

Neem vrijblijvend contact op voor het beste bod op uw onroerend goed.

Graag terug gebeld worden voor meer informatie?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.