Selecteer een pagina

Hoe gaat u snel en direct uw huis of woning verkopen? Dat is zeker een vraag die u uzelf wel eens afvraagt wanneer u uw huis te koop heeft staan. Gelukkig is er een opkoper die snel en gedegen uw huis of woning direct kan verkopen. CVB Vastgoed is zo een gedegen en betrouwbare opkoper van huizen. Wij werken met een persoonlijke aanpak waarin de begeleiding van de klant centraal staat. Dit gecombineerd met de 10 jaar ervaring die wij hebben binnen ons vakgebied zijn wij uw betrouwbare partner op het gebied van de verkoop van uw huis of woning.

Snel en direct uw huis of woning verkopen binnen 3 stappen

Hoe snel kunt u uw huis verkopen? Bij CVB Vastgoed heel snel. U kunt bij ons gemakkelijk binnen 3 stappen uw woning verkopen. Daardoor bent u dan ook verzekerd van een snelle afhandeling, na het bezichtigen van uw huis gaat dit proces in gang:

  1. Allereerst brengen we een netto bod uit op huis: Na de kosteloze bezichtiging van uw woning of huis wordt er gezorgd dat wij binnen 2 dagen een bod op uw woning uitbrengen. Tevens is dit bod ook het nettobedrag dat u aan het einde van de rit op uw rekening ziet staan. Dit komt door het feit dat wij alle verkoopkosten en andere bijkomende kosten voor onze rekening nemen.
  2. Wij garanderen u kosteloos papierwerk: Wanneer we overeenstemming hebben bereikt over de opleverdatum volgt de administratieve oplevering bij de notaris.
  3. De verkoop uw huis: Na al deze handelingen kunt u uw woning of huis snel en direct verkopen. U ontvangt ons bod op uw rekening en hiermee bent u veel zorgen armer en een goed en eerlijk bedrag rijker. Wij laten u graag zien hoe snel u uw huis kunt verkopen!

Tevens vinden wij het belangrijk dat dit proces altijd met een persoonlijke begeleiding verloopt. Dat u met een goed gevoel kan terugkijken op onze samenwerking is voor ons dan ook zeer belangrijk.

Hoe u snel uw huis kunt verkopen? Schakel ons in!

Bent u benieuwd hoe snel u uw huis of woning direct kan verkopen? Dan moet u eens contact opnemen met CVB Vastgoed. Wij vertellen u graag over de diverse mogelijkheden en eerlijke begeleiding binnen de verkoop van uw huis. Wij hopen u dan ook snel eens te mogen spreken, samen bekijken we dan de mogelijkheden die wij u kunnen aanbieden.

Waarom kiest u voor CVB Vastgoed?

  • Snel geregeld
  • Geen stress
  • Betrokken benadering
  • Ons bod is uw netto bedrag

Bekijk wat wij nog meer te bieden hebben:

[link aantal="3"]

Een betrouwbare en snelle verkoop van uw huis, zonder stress en onzekerheid. Dat regelt CVB Vastgoed.

Neem vrijblijvend contact op voor het beste bod op uw onroerend goed.

Graag terug gebeld worden voor meer informatie?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.